Sportivii din lotul reprezentativ și-au împărțit podiumul între ei, atât la feminin cât și la masculin, la ultima competiție din acest an, Campionatul Național.

Aradul a fost în weekend-ul care tocmai s-a încheiat gazda celei mai importante competiții interne de gimnastică aerobică, Campioatul Național, concurs la care au participat peste 200 de sportivi, de la 17 cluburi din țară.

 Competiția s-a desfășurat pe parcursul a trei zile la Sala Polivalentă, dar, din cauza incidenței crescute a cazurilor de infectare cu SarsCov-2, publicul nu a avut acces în sală. 

Pentru sportivii de la lotul național de seniori aceasta a fost ultimul concurs important din 2021, după campionatul național ei vor intra în vacanță. 

De altfel, fetele și băieții de la lotul național și-au împărțit podiumul la Naționalele de la Arad.

Noutatea este că la această competiție atât ei cât și sportivii de la lotul național de juniori au concurat doar în proba de individual. 

La feminin, cea mai bună gimnastă din țară, Teodora Mădălina Cucu, a câștigat aurul. 

„Pentru mine a fost un concurs mult mai ușor decât cele pe care le-am avut anul acesta, Campionatul Mondial de la Baku și Europenele de la Pesaro. Sunt foarte bucuroasă pentru această medalie” – Teodora Mădălina Cucu, multiplă campioană națională în proba de individual feminin la gimnastică aerobică

Locul doi a fost ocupat de Sandra Dincă, iar pe trei s-a clasat Alina Radu.

La băieți, Gabriel Bocșer a plecat acasă cu medalia de aur, David Gavrilovici cu argintul, iar Daniel Tavoc cu medalia de bronz. 

„Am încheiat acest an competițional cu o medalie de aur, ceea ce este foarte bine pentru mine. Este primul concurs din acest an unde am concurat doar la individual și a fost mai simplu” – Gabriel Bocșer, multiplu campion național în proba individual masculin la gimnastică aerobică.

La juniori, podiumul arată astfel: feminin – locul întâi a fost ocupat de Claudia Ristea, locul al doilea de Mirela Frîncu, iar locul al treilea de Melissa Sarboraria. 

La băieți pe primul loc s-a clasat Leonard Manta, pe locul doi, Vlăduț Popa, iar pe trei, Vlad Siminea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.