Home CRĂCIUN UNDE POȚI VEDEA ÎN EXCLUSIVITATE “MARI EVADĂRI”, SERIALUL CU MORGAN FREEMAN

UNDE POȚI VEDEA ÎN EXCLUSIVITATE “MARI EVADĂRI”, SERIALUL CU MORGAN FREEMAN

0
UNDE POȚI VEDEA ÎN EXCLUSIVITATE “MARI EVADĂRI”, SERIALUL CU MORGAN FREEMAN

HISTORY Channel, lider în rândul televiziunilor factuale din România, transmite, în exclusivitate, începând din 7 martie, în fiecare luni, de la ora 21:00, seria documentară în 8 episoade „Mari Evadări cu Morgan Freeman”, care explorează evadări notorii din cele mai dure închisori din istorie. 


Morgan Freeman, dezvăluie pas cu pas cum au fost posibile evadări celebre din închiori ca Alcatraz sau Dannemora, dar prezintă și povestea unor evadați notorii ca narcotraficantul El Chapo sau a celor șase prizonieri care și-au săpat calea spre libertate din închisoarea de maximă securitate din Pittsburg.


În fiecare episod, Freeman explorează determinarea condamnaților care au reușit inimaginabilul, urmărind evadările notorii de la plan la execuție, cu mărturii directe de la rude ale deținuților, membri ai poliției sau colegi de celulă.

 „Întrebarea care mă fascinează este «Cum reușesc ei să evadeze»? Trebuie să aflu cum au făcut-o. Cred că ține de natura umană. Ne încuiați, vom încerca să evadăm”, a declarat Morgan Freeman despre serial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here