Home CULTURĂ UN SPECTACOL DEDICAT TINERILOR LA TEATRUL GULLIVER DIN GALAȚI

UN SPECTACOL DEDICAT TINERILOR LA TEATRUL GULLIVER DIN GALAȚI

0
UN SPECTACOL DEDICAT TINERILOR LA TEATRUL GULLIVER DIN GALAȚI

Teatrul ”Gulliver” prezintă joi, 18 noiembrie, de la ora 19:00, ”Pasărea Măiastră”, un spectacol pentru tineri. Un spectacol actual, în ton cu tendințele moderne, ce combină în mod inedit elemente de dans contemporan, cu teatru de animație, cu efecte speciale și inserții comice desăvârșite.

”Pasărea Măiastră” se distinge drept una dintre cele mai impresionante piese din repertoriul Teatrului ”Gulliver” și se bucură în prezent de participarea extraordinară a lui Adrian Nour, care completează noua distribuție a spectacolului.

Abordarea regizorală a lui Ștefan Lupu, și scenografia Andei Pop, creează o experiență artistică plăcută, încărcată de emoție și intensitatea scenică, evidențiată, în plus, de muzica originală a lui Mihai Dobre și impresionantele efecte speciale de lumini și proiecție realizate de Hybrid Lab.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 15 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here