Home POLITIC UDMR A ANUNȚAT CĂ VA FACE PARTE DIN GUVERNUL PE CARE ÎL VA PROPUNE NICOLAE CIUCĂ

UDMR A ANUNȚAT CĂ VA FACE PARTE DIN GUVERNUL PE CARE ÎL VA PROPUNE NICOLAE CIUCĂ

0
UDMR A ANUNȚAT CĂ VA FACE PARTE DIN GUVERNUL PE CARE ÎL VA PROPUNE NICOLAE CIUCĂ

Președintele UDMR Kelemen Hunor a declarat astăzi după primele discuții avute cu premierul desemnat Nicolae Ciucă că reprezentanții partidului său vor face parte din viitorul executiv, iar discuțiile de astăzi s-au concentrat asupra programului de guvernare și nu despre portofolii.

Azi n-am discutat de structură și portofolii. Am discutat dacă putem continua guvernarea, iar răspunsul este da. Mâine echipele se vor întâlni și vom finaliza programul de guvernare. Azi degeaba ne întrebați de portofolii.

Kelemen Hunor, Președintele UDMR

Florin Cîțu a anunțat că în acest moment nu există un pact cu Partidul Social Democrat, iar Nicolae Ciucă trebuie să negocieze cu PSD.

Miercuri vor fi discuții în comisii și votul pe joi. Să fim realiști. Șase ministere le avem acolo. Facem programul de guvernare mâine, vă asigurăm că vom avea măsuri pe sănătate, pe energie. Avem discuția pe portofolii zilele viitoare, le veți vedea. Negocierea este responsabilitatea premierului. Pentru susținere în Parlament se va discuta și cu USR și cu PSD. Nu este niciun pact cu PSD.

Florin Cîțu, Președinte PNL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here