Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în săli cu respectarea tuturor normele în vigoare impuse de pandemia de COVID-19, începând cu data de 5 februarie.

PUB

Potrivit normelor care vor intra în vigoare de săptămâna viitoare, sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate.

Noi suntem pregătiți de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufletește, moral, profesional, financiar…  Instituția teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o ființă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea.

Ion Caramitru, manager TNB

Între primele spectacole pe care le veți putea vedea începând cu această dată se numără:

Jurnal de România.1989 – premieră a verii 2020 la TNB și Noii infractori (la Sala Mare), Preșul și Frumos e în septembrie la Veneția (Sala Studio), Orchestra Titanic și Omul care a văzut moartea (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, Incognito de Nick Payne, precum și Anonimul venețian, sau 20 de ani în Siberia, așadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde duminică, de la ora 11.oo, Magicianul Poveștilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu Jocul de-a Teatrul și lumea basmelor românești.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de mâine, sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 11.00, precum și online pe platforma www.mystage.ro.

Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la 10.00 la 16.00. În zilele de 5, 6 și 7 februarie 2021 – de la 10.00 la 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.