Home CULTURĂ TEATRUL DIN SIBIU PARTICIPĂ CU PATRU SPECTACOLE ÎN FNT

TEATRUL DIN SIBIU PARTICIPĂ CU PATRU SPECTACOLE ÎN FNT

0
TEATRUL DIN SIBIU PARTICIPĂ CU PATRU SPECTACOLE ÎN FNT

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu participă cu patru spectacole la cea de-a 31-a ediție a Festivalului Național de Teatru, eveniment care se va desfășura în perioada 6 – 14 noiembrie 2021, în format online.

 „Autobahn”, de Neil LaBute, regia Andreea și Andrei Grosu, director de imagine și montaj Alexandru Condurache, scenografia Vladimir Turturica, a fost selectat la secțiunea Creația și va fi difuzat în data de 9 noiembrie, ora 21.00 pe www.fnt.ro.

„Conferința iraniană”, de Ivan Vîrîpaev, regia Bobi Pricop, scenografia Oana Micu, este inclus tot la secțiunea Creația și este programat în data de 10 noiembrie, ora 19.00, pe www.fnt.ro.

„Tom și Jerry 2.0”, adaptare după „Jerry and Tom” de Rick Cleveland, regia Florin Piersic jr., scenografia Tudor Prodan, face parte din secțiunea Recreația și va putea fi vizionat în data de 13 noiembrie ora 17.00,  pe www.fnt.ro.

„Văzduh”, texte de George Gordon Byron, John M. Hull și Liviu Oros, un spectacol de Victor Olăhuț, este inclus în programul Festivalului la secțiunea Instalații performative și este programat în data de 12 noiembrie, ora 21.00, pe www.fnt.ro.

Publicul va avea posibilitatea să vizioneze spectacolele timp de 48 de ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here