Home POLITIC SCANDALUL DINTRE CONSILIERII LOCALI DE LA SECTORUL 1 S-A TERMINAT PROST PENTRU PACIENȚII MAI MULTOR SPITALE: PRIMĂRIA A RETRAS FINANȚAREA PENTRU PATRU UNITĂȚI SANITARE

SCANDALUL DINTRE CONSILIERII LOCALI DE LA SECTORUL 1 S-A TERMINAT PROST PENTRU PACIENȚII MAI MULTOR SPITALE: PRIMĂRIA A RETRAS FINANȚAREA PENTRU PATRU UNITĂȚI SANITARE

0
SCANDALUL DINTRE CONSILIERII LOCALI DE LA SECTORUL 1 S-A TERMINAT PROST PENTRU PACIENȚII MAI MULTOR SPITALE: PRIMĂRIA A RETRAS FINANȚAREA PENTRU PATRU UNITĂȚI SANITARE
Sursa Foto: facebok.com

O ședință extraordinară a Consiliului Local din Sectorul 1, convocată de primarul Clotilde Armand, a scos la suprafață scandalul din sânul coaliției majoritare. Cele două tabere – USR-Plus și PNL – PSD s-au certat pe tema priorităților de pe agenda sectorului. Dacă primarul Clotilde Armand propunea să se discute problemele spitalelor, școlilor și grădinițelor, “partenerii” liberali au dorit discutarea problemei salubrități. Bătălia de idei s-a purtat în sala de ședințe, dar si e Facebook.

Ședința de Consiliu Local a Sectorului 1 de astăzi în care trebuia să discutăm despre spitale, școli, reforma poliției locale și despre digitalizarea ADP a fost deturnată de consilierii PNL și PSD care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgența lor. Compania respectivă a emis fix în timpul ședinței un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai există și alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii și doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta. Vor să plătim rapid niște facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL și firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă și tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România. Sper să plătească consilierii PNL și PSD facturile ilegale din banii lor. Acesta e doar un detaliu, știu. Detaliu pe banii noștri. Apoi mai apare un comunicat. Tot în timpul ședinței și la câteva minute după primul. Din partea PNL. Iar acest comunicat conține niște întrebări adresate de niște oameni total absenți de activitatea primăriei. Sunt 10 întrebări. Pentru toate acestea am un singur răspuns: USL trăiește la Sectorul 1! Și trăiește bine. Pentru că leadership-ul organizații PNL Sector 1 urmează alte interese. Pentru PNL+PSD nu există mafia din poliția locală, nu există problema începerii școlilor, problema spitalelor sau alte urgențe. Există o singură problemă: să plătim niște facturi ilegale către firma de salubrizare adusă de ei în primărie. Ar face bine domnul Ilie Bolojan și domnul Emil Boc (pentru ambii întreaga mea admirație) să le ofere acestor falși liberali o lecție despre administrația publică. Au mare nevoie. În rest, prioritatea mea este să facem această comunitate prosperă. Că de asta suntem aici. Mai departe, îi las pe cei din PNL și PSD să facă politică și campanie electorală cât doresc. Noi mergem mai departe cu proiectele și angajamentele noastre. Lupta pentru normalitate este una de anduranță. Și vom lupta. Până la capăt.

Clotilde Armand, primar Sector 1/ Facebook

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, o acuză acum pe Clotilde Armand că ignoră problemele reale ale comunității, în timp ce își promovează propria agendă politică.

Sunt pur si simplu siderat. Nu am crezut ca putem trai asemenea momente in România anului 2021. Pentru cei care reproșează ca “spălam rufe in public”, va spun atat: acestea sunt chestiuni de interes PUBLIC. Spre deosebire de PSD, noi vrem transparență – totala. Iar cetățenii trebuie sa stie adevarul si sa judece singuri.

În ședința de Consiliu Local “de îndata” de la sectorul 1 (convocată de urgenta fara sa existe nicio urgenta), inca in desfășurare, la punctul despre situația școlilor in prag de redeschidere, adăugat pe ordinea de zi la propunerea consilierilor PNL (asta ar fi fost singura urgenta reala!), primarul Armand a iesit din sală. Ca sa scrie o postare pe Facebook. Stiti cum a raspuns celor 10 intrebari legitime pe care PNL i le-a adresat public? Exact cum v-am scris de acum doua ore: ca “USL trăiește la sectorul 1”. Zero argumente, zero răspunsuri. Atât de mult ii pasa de școlile din sector ca a hotărât sa iasă din sala si sa arunce cu neadevăruri pe Facebook. La fel a făcut si la ședinta de joi.

Dar asta nu e tot. A mai făcut ceva. A dat buzna in biroul viceprimarului PNL, aflat in ședinta de Consiliu, ca sa anunte consilierii acestuia ca da afara din primărie viceprimarul PNL si staff-ul ei. Vor fi mutați în altă clădire si au la dispoziție…seara aceasta sa se mute.

Sebastian Burduja, Lider PNL Sector 1/ Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here