Dezvoltatorul vaccinului Sputnik V a gășit soluția prin care britanicii să aibă succes cu vaccinul AstraZeneca.

Pe contul de Twitter, dezvoltatorii ruși au postat un mesaj prin care consideră că, combinarea celor două vaccinuri ar fi cea mai hună cale de a crește eficacitatea vaccinului AstraZeneca.

Dacă se urmăreşte un nou studiu clinic, vă sugerăm să încercaţi să combinaţi vaccinul AZ cu vaccinul vector adenoviral uman #SputnikV pentru a spori eficacitatea. Combinarea vaccinurilor se poate dovedi importantă,” au scris dezvoltatorii vaccinului rusesc pe Twitter.

Rusia are peste 2 milioane de cazuri de COVID-19 și se situează pe al 4-lea loc în lume. Dezvoltatorii ruși apelează la această tehnică de solicitare a combinării vaccinurilor pentru a-și spori imaginea în rândul populației internaționale.

Rușii au declarat că vaccinul Sputnik V ar avea o eficiență de 92% de protecție a populației împotriva COVID-19. În schimb, vaccinul creat de britanici ar avea o eficiență de 70%, cu posibilitatea de creștere până la 90%.

AstraZeneca a declarat că va avea gata până la 200 de milioane de doze de vaccin până la sfârşitul anului 2020.

Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca oferă mari speranţe multor ţări în curs de dezvoltare, datorită preţului mai mic şi capacităţii sale de a fi transportat la temperatura normală a frigiderului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.