Home ECONOMIE REACȚIE VIRULENTĂ A PSD, DUPĂ ABROGAREA LEGII CARE INTERZICEA VÂNZAREA DE ACȚIUNI LA COMPANIILE DE STAT: VÂNZĂTORUL ROMÂNIEI!

REACȚIE VIRULENTĂ A PSD, DUPĂ ABROGAREA LEGII CARE INTERZICEA VÂNZAREA DE ACȚIUNI LA COMPANIILE DE STAT: VÂNZĂTORUL ROMÂNIEI!

0
REACȚIE VIRULENTĂ A PSD, DUPĂ ABROGAREA LEGII CARE INTERZICEA VÂNZAREA DE ACȚIUNI LA COMPANIILE DE STAT: VÂNZĂTORUL ROMÂNIEI!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat extrem de dur la vestea că Guvernul a dat liber la vânzarea acțiunilor la companiile de stat. Social-democrații acuză actuala putere că plănuiește să vândă cele mai valoroase branduri aflate în portofoliul statului prin listarea acestora la Bursă.

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunșat astăzi, la finalul ședinței de Guvern că executivul a anulat prevederile legii 173/2020, prin care se interzicea vânzarea acțiunilor deținute de stat la companiile naționale.

Cîțu – vânzătorul României ! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului.Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ. Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!

Facebook/ Marcel Ciolacu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here