Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, astăzi, într-o conferinâă de presă alături de Florin Cîțu, Emil Boc, Robert Sighiartău, că nu există o barieră condiționată de vârstă sau geografie în interiorul PNL şi, în context, a enumerat persoane din mai multe categorii de vârstă sau zone ale ţării care îl susţin pe premierul Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Acest clivaj pe care unii vor să-l creeze între tineri şi în vârstă nu poate fi considerat aşa. Am văzut atacurile. Domnul Lungu nu este un om la prima…, primarul din Suceava, domnul Flutur, la rândul său; domnul Ciucă, amiralul Chiţac. Deci, domnul Ciucă, ministrul Apărării, amiralul Chiţac, Victor Paul Dobre şi mulţi alţii nu sunt oameni foarte tineri sau la prima tinereţe. Sunt oameni maturi. (…) Importan e cum se simt şi ce gândesc. Această echipă din spatele lui Florin Cîţu este o echipă care îl are şi pe Ionel Bogdan, tânărul preşedinte al Consiliului Judeţean (Maramureş n.red), şi pe Dinu Iancu Sălăjanu, vecinul dumneavoastră, preşedintele Consiliului Judeţean (Sălaj n. red.) şi pe Lucian Bode, unul dintre cei mai buni miniştri.

Rareș Bogdan, Prim-vicepreședinte PNL

Rareş Bogdan a arătat că susținerea lui Florin Cîţu la șefia partidului este bine reprezentată şi toate zonele ţării, nu sunt numai în judeţele din zona Ardealului.

De asemenea, are şi oameni din Sibiu, pe Daniela Câmpean sau pe Raluca Turcanu. Dar are şi oameni din Constanţa, din Dobrogea, are oameni din sud, preşedintele organizaţiei, deputat de la Dolj, Fane Stoica, de la Gorj, Dan Vâlceanu, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, excelentul nostru ministru al Energiei, Virgil Popescu, de la Mehedinţi, un alt oltean destoinic. Avem oameni din Moldova, foarte, foarte buni, avem oameni din Dobrogea. Desigur, sunt mulţi şi din Ardeal. Avem din Bucureşti, trei organizaţii de sectoare din Bucureşti, în frunte cu Pavel Popescu, tânărul şi destoinicul nostru deputat, de la Sectorul 4, de la Sectorul 5, Cristian Băcanu, de la Sectorul 2, doamna Anisie…

Rareș Bogdan, Prim-vicepreședinte PNL

Enumerarea făcută de Rareș Bogdan a fost întreruptă de primarul Clujului, Emil Boc, care i-a spus lui colegului, pe un ton de glumă, să nu dezvăluie toate numele susţinătorilor lui Florin Cîţu.

Nu-i spune chiar pe toţi, mai lasă-ne nişte rezerve, dacă îi spui pe toţi ne vinzi situaţiile secrete.

Emil Boc, Primar PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.