Prima experiență în poziția de candidat nominalizat la funcția de prim-ministru pare să îi fi lăsat amintiri greu de șters lui Nicolae Ciucă. Generalul nu poate uita că a încercat în zadar să formeze o majoritate parlamentară nici acum, când cele mai importante două partide și-au dat mâna ca să îl susțină la funcția de premier. Ciucă a postat astăzi un mesaj pe pagina de Facebook a PNL prin intermediul căruia face apel la responsabilitatea partidelor care ar trebui să sprijine formarea noului guvern în Parlament.

„Am primit din partea Președintelui României responsabilitatea de a forma o echipă de guvernare care să fie supusă aprobării Parlamentului. Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituției fundamentale a democrației, vom trece la treabă din prima clipă.

Nu avem timp de pierdut! Depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate. Țara noastră merită un profil mai puternic în Europa și în lume, pentru că suntem un popor cu multe calități.

Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune.”

Nicolae Ciucă/ Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.