Home POLITIC PROIECTUL DE LEGE PRIVIND CERTIFICATUL COVID, ÎN LINIE DREAPTĂ: COALIȚIA AR PUTEA DISCUTA VINERI PROPUNEREA LUI ALEXANDRU RAFILA (VIDEO)

PROIECTUL DE LEGE PRIVIND CERTIFICATUL COVID, ÎN LINIE DREAPTĂ: COALIȚIA AR PUTEA DISCUTA VINERI PROPUNEREA LUI ALEXANDRU RAFILA (VIDEO)

0
PROIECTUL DE LEGE PRIVIND CERTIFICATUL COVID, ÎN LINIE DREAPTĂ: COALIȚIA AR PUTEA DISCUTA VINERI PROPUNEREA LUI ALEXANDRU RAFILA (VIDEO)

Ministrul Sănătății ar putea trimite mâine liderilor coaliției o formă finală a proiectului de lege despre introducerea Certificatului digital la locul de muncă. Alexandru Rafila a anunțat săptămâna aceasta că are în lucru o variantă nouă a legii, care să conțină prevederi mai permisive și să nu genereze discuțiile și criticile cu care a fost primit proiectul lansat de liberali în urmă cu două luni. de altfel, proiectul inițial se află pe circuitul parlamentar la Camera Deputaților, unde a fost programat la dezbateri și vot, cu condiția obținerii avizelor de la Comisiile de specialitate. Chiar dacă a fost pe ordinea de zi a tuturor ședințelor de plen de până acum, proiectul nu a fost luat în discuție pentru că nu a primit avizele necesare.

Marcel Ciolacu spune acum că texul de lege pregătit de Alexandru Rafila ar putea fi lua în discuție la ședința de coaliție, dacă ministrul Sănătății se ține de cuvânt și trimite proiectul în formă finală liderilor alianței. Ministrul Sănătății a promis că legea care va reglementa introducerea Certificatului digital la locul de muncă va fi adoptată cu siguranță până la sfârșitul anului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here