Home SOCIAL PROGRAMUL MIJLOACELOR DE TRANSPORT ÎN COMUN DE SĂRBĂTORILE PASCALE

PROGRAMUL MIJLOACELOR DE TRANSPORT ÎN COMUN DE SĂRBĂTORILE PASCALE

0
PROGRAMUL MIJLOACELOR DE TRANSPORT ÎN COMUN DE SĂRBĂTORILE PASCALE

În noaptea Învierii restricțiile de circulație vor fi ridicate pentru ca toți creștinii ortodocși să poată lua parte la slujba relegioasă.

Cei de STB, dar și Metorex au anunțat care va fi programul mijloacelor de transport în comun cu prilejiul sărbătorilor pascale.

Societatea de Transport București va circula după un program special de Paște:

În perioada 30.04.2021 – 03.05.2021, toate liniile de transport public STB vor funcționa cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică.

Totodată, în noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei expres 783, precum și de tramvaiele liniilor 1 și 10, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație, pe parcursul întregii nopți, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 35 de minute.

Graficele de circulație pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secțiunea Trasee.

Metrou, program de Paște:

Transportul subteran va circula în zilele de 30 aprilie, 1, 2 si 3 mai 2021, conform graficelor pentru zilele de week-end si sarbatori legale, pe toate magistralele.

In noaptea de Inviere, respectiv 01/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here