Home ECONOMIE PRIMUL CARE ȘI-A DAT SEAMA: CLAUDIU NĂSUI A CONSTATAT CĂ SITE-UL DEDICAT COMERȚULUI EXTERIOR ESTE O BĂTAIE DE JOC

PRIMUL CARE ȘI-A DAT SEAMA: CLAUDIU NĂSUI A CONSTATAT CĂ SITE-UL DEDICAT COMERȚULUI EXTERIOR ESTE O BĂTAIE DE JOC

0
PRIMUL CARE ȘI-A DAT SEAMA: CLAUDIU NĂSUI A CONSTATAT CĂ SITE-UL DEDICAT COMERȚULUI EXTERIOR ESTE O BĂTAIE DE JOC

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, lansează un atac extrem de dur la adresa echipei care s-a ocupat de realizarea proiectului web dedicat promovării exportului românesc. La o simplă accesare, vizitatorul poate constata că informațiile nu au mai fost actualizate de luni de zile, iar anumite module au rămas goale, așa cum au fost proiectate inițial.

”Uitați cum arăta site-ul de comerț exterior al României. Pagini întregi pe care sunt scrise texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcției site-ului. Am dat click de curiozitate pe „Modalități de susținere a exportului” și iată în imagine ce text apare. Ultima ofertă de export este din 8 octombrie 2012, în contextul în care site-ul trebuia, în teorie, să arate oportunități de export. I-am rugat să închidă site-ul, mi s-a spus că nu se poate pentru că e făcut într-un proiect cu bani elvețieni și nu pot să-l închidă. Am cerut corpului de control să facă un raport despre cum a fost finanțat și făcut acest „portal”. Efectiv și-au bătut joc. Dacă ați fi investitor și ați vrea să investiți într-o țară în care arată așa site-ul, ați mai investi?”

Claudiu Năsui, Ministrul Economiei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here