Home SOCIAL PRIMĂRIA CAPITALEI REFACE REȚEAUA DE CANALIZAZE DIN TREI CARTIERE CU FINANȚARE EUROPEANĂ (COMUNICAT)

PRIMĂRIA CAPITALEI REFACE REȚEAUA DE CANALIZAZE DIN TREI CARTIERE CU FINANȚARE EUROPEANĂ (COMUNICAT)

0
PRIMĂRIA CAPITALEI REFACE REȚEAUA DE CANALIZAZE DIN TREI CARTIERE CU FINANȚARE EUROPEANĂ (COMUNICAT)

În data de 21 noiembrie 2021 a fost publicat anunțul de participare la procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție CL6 – “Reabilitarea/înlocuirea rețelei de canalizare (în zonele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului)“, finanțat din fonduri europene în cadrul proiectului Finalizarea Stației de Epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare de canalizare și a canalului colector Dâmbovița (Caseta) în Municipiul București – Etapa II”.

În cadrul contractului se realizează reabilitarea / înlocuirea rețelei de canalizare pe circa 32,479 km, prin tehnologii cu și fără tranșee deschise, astfel: în cartierul Cotroceni – 16.424 m, în cartierul Regina Maria – 11.995 m și în cartierul Tineretului – 4.060 m.

În implementarea contractului se va realiza un sistem unitar de drenare de circa 15 km care cuprinde: drenuri secundare amplasate adiacent radierului rețelei de canalizare (cca 6,325 km), sistem de drenaj (foraj orizontal dirijat și fronturi de puțuri de depresionare) la partea dreaptă a Casetei, în zona limitrofă colectorului de canalizare A0, în lungime de 8,7 km, precum și stații de pompare apă drenată.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 183.423.545 lei (fără TVA).

Durata contractului este de 34 luni pentru finalizarea proiectării și execuției lucrărilor, iar 36 luni este perioada minimă de notificare a defectelor. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 3 februarie 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here