Primăria Municipiului București vine în sprijinul părinților care au copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani și nu au timpul necesar ca să se ocupe de ei pe perioda vacanței, fiind ocupați cu munca.

PUB

Acest program este destinat copiilor cu ambii părinți la serviciu în această perioadă, precum și copiilor din familii monoparentale.

timp de două săptămâni, în intervalul 12 – 23 aprilie, perioada de vacanță suplimentară față de vacanța școlară inițială, Primăria Capitalei va pune gratuit la dispoziție 5 spaţii pentru aproximativ 1.200 de copii.

Aceste locații sunt: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 și 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giulești, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spațiu adiacent) și sediul Corului Național de Cameră Madrigal (în sectorul 4). Pentru înscrierea în program, părinții vor semna o declarație pe proprie răspundere că sunt la serviciu în această perioadă.

Înscrierile se fac începând de astăzi, 5 aprilie 2021, iar confirmarea va fi primită în intervalul 8 – 9 aprilie. Participații vor fi acceptați în ordinea înscrierii.

Comunicat/ Direcția de Presă

Formularul și condițiile de înscriere se regăsesc pe site-urile Cantus Mundi și Proedus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.