Home POLITIC PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI: AVEM TOATE CONDIȚIILE SĂ AJUNGEM LA 5 MILIOANE DE PERSOANE VACCINATE PÂNĂ LA 1 IUNIE

PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI: AVEM TOATE CONDIȚIILE SĂ AJUNGEM LA 5 MILIOANE DE PERSOANE VACCINATE PÂNĂ LA 1 IUNIE

0
PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI: AVEM TOATE CONDIȚIILE SĂ AJUNGEM LA 5 MILIOANE DE PERSOANE VACCINATE PÂNĂ LA 1 IUNIE

Campania de vaccinare decurge foarte bine pe plan național, iar Florin Cîțu are toată încrederea că până la data de 1 iunie vom ajunge la numărul de 5 milioane de persoane vaccinate împotriva COVID-19.

Ieri s-a deschis și primul centru drive-thru din capitală, unde în fiecare minut a fost vaccinată o persoană. Cu această ocazie, premierul le-a mulțumit pe pagina lui de Facebook tuturor celor careu au venit să se imunize și participa la atingerea obiectivului de 5 milioane de persoane vaccinate.

Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare.

Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!

Florin Cîțu/ Fcaebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here