Home DIVERSE PREVIEW FINALA CM HANDBAL FEMININ

PREVIEW FINALA CM HANDBAL FEMININ

0
PREVIEW FINALA CM HANDBAL FEMININ

Primele două favorite la câștigarea titlului mondial în opinia specialiștilor au confirmat așteptările, și se vor întâlni mâine începând cu ora României 18:30. Așadar, Franța va înfrunta Norvegia in finala campionatului mondial de handbal feminin ce se desfășoară în Spania.

Franta visează la o revanșă, căci nu ai mai câștigat în fața Norvegiei din 17.12.2017, când se impuneau in finala Campionatului mondial. De atunci au bifat două egaluri, și cinci înfrângeri in fata Norvegiei, rezultate ce o fac favorită și de această dată pe selecționata nordică.

Selectionata condusă de Olivier Krumbholz are 16 victorii consecutive, ultima oară pierzând la Olimpiadă in fata Rusiei, la finalul lunii iulie La CM din Spania au defilat până la ultimele două meciuri, când au dat peste alte două echipe nordice, Suedia, și Danemarca. Cu Suedia a fost 15-15 la pauză, dar Franța s-a impus la final cu 31-26. Cel mai greu meci a fost semifinala cu Danemarca, nordicele conducând 12-10 la pauză, și conducând pe aproape tot parcursul meciului. Finalul meciului a consemnat totuși victoria Franței, cu 23-22.

Punctul forte al echipei îl reprezintă apărarea, iar punctul nevralgic este dat de lipsa unui lider care să împingă echipa in momentele dificile.

Norvegia are doar trei înfrângeri in 2021, doua in fata Rusiei, și una în fața Muntenegrului. La CM doar Suedia a reușit să obtina un punct cu Norvegia, după un meci absolut superb. In rest, victorii pe linie. Misiune ușoară pentru Norvegia chiar și în semifinale, câștigând cu 27-21 in fata Spaniei.

. Statutul de favorită este dat atât de constanța rezultatelor bune în competițiile majore, cât și de lotul absolut fantastic avut la.dispozitie. Cu Nora Mork cea mai bună marcatoare a echipei, și absolut senzațională, cu Reistad, Kristianstad, Dale, Oftedal, și o bancă pe măsură primului 7, Norvegia va mai domina multă vreme handbalul mondial.

Norvegia stă mai bine și la capitolul poartă, unde Liber este magnifică.

Poate sunt ușor subiectiv, dar Mork este cea mai bună jucătoare a lumii din punctul meu de vedere, iar Reistad este cea mai bună tânără jucătoare, MVP–ul Final Fourului. Așadar, trecut, prezent, și viitor într-o echipă stelară a Norvegiei, și mă aștept la o victorie a acestora în finala de mâine.

Cote atractive:

Dale peste 3,5 goluri 1,60

Norvegia prima echipă care înscrie 10 goluri. 1,70

Norvegia peste 25,5 goluri. 1,70

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here