Home CULTURĂ PRETENȚIILE EXAGERATE AVUTE DE ADELE CARE AU DUS LA ANULAREA TURNEULUI CU CÂTEVA ORE ÎNAINTEA PRIMULUI CONCERT

PRETENȚIILE EXAGERATE AVUTE DE ADELE CARE AU DUS LA ANULAREA TURNEULUI CU CÂTEVA ORE ÎNAINTEA PRIMULUI CONCERT

0
PRETENȚIILE EXAGERATE AVUTE DE ADELE CARE AU DUS LA ANULAREA TURNEULUI CU CÂTEVA ORE ÎNAINTEA PRIMULUI CONCERT

Au început să iasă la iveală adevăratele motive pentru anularea serie de concerte pe care Adele trebuia să o susțină în Las Vegas începând din această săptămână. Cântăreața i-a lăsat cu ochii în soare pe fani, pe organizatori, dar și pe staff-ul său cu doar câteva ore înainte de data programată pentru primul concert.

“Am încercat tot ce era posibil ca să fim gata la timp, dar am fost loviți de întârzierile legate de pregătiri şi de COVID-19”, a încercat să explice, printre lacrimi, Adele într-o filmare urcată pe Instagram.

“Jumătate din membrii echipei mele au COVID şi a fost imposibil să pregătim concertul. Îmi pare atât de rău”, a adăugat vedeta, care avea programat un spectacol la hotelul Caesar s Palace din Las Vegas.

Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, mai multe surse declarând pentru Daily Mail că solicitările artistei sunt exagerate, depășind cu mult cererile altor vedete precum Madonna, Celine Dion sau Mariah Carrey și i-au pus pe organizatori într-o situație dificilă.

Mai exact, Adele a cerut ca toată instalația de sunet să fie înlocuită cu echipamentele furnizate de staff-ul artistei.

De asemenea, cântăreața a insistat pentru înlocuirea ecranului gigantic de care dispune Colosseum theatre, sala de concerte a hotelului din Las Vegas. 

Solicitările artistei au condus la anularea întregului turneului, existând șanse că acesta să nu mai poată fi reluat până în 2023. Anularea afectează pe toată lumea, de la organizatori, până la fanii artistei. 

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, prețurile de intrare fiind între 85 și 685 de dolari. Pe site-urile de revânzare, însă, prețul unui bilet ajungea până la 22 de mii de lire sterline (aproximativ 30 de mii de dolari),  scrie publicația Independent.

Se zvonește că Adele ar fi încasat 500.000 de lire sterline (aproximativ 680 de mii de dolari) pentru fiecare dintre cele 24 de spectacole, pe care trebuia să susțină în weekend-uri, la Caesars Palace , în perioada 21 ianuarie – 16 aprilie.

Mulți fani sunt nemulțumiți pentru că și-au irosit zilele de concediu pentru a merge la concertul Adele.

”Este ziua mea de naștere și sunt în avion chiar acum, … Îmi pare rău că ai nu ai putut să te hotărăști decât în ultimul moment.”, mai scria cineva pe Twitter, în timp ce alt utilizator întreba retoric: ”Aceleași lacrimi ca atunci când ne-a anulat biletele pe Wembley. Încă așteptăm concertul reprogramat pentru fanii ei din Marea Britanie…”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here