Home POLITIC PREFECTUL CAPITALEI, DECLARAȚIE TULBURĂTOARE: AȘTEPTĂ DECIZIA GUVERNULUI CA SĂ SE HOTĂRASCĂ CE MĂSURI IA ÎN BUCUREȘTI (VIDEO)

PREFECTUL CAPITALEI, DECLARAȚIE TULBURĂTOARE: AȘTEPTĂ DECIZIA GUVERNULUI CA SĂ SE HOTĂRASCĂ CE MĂSURI IA ÎN BUCUREȘTI (VIDEO)

0
PREFECTUL CAPITALEI, DECLARAȚIE TULBURĂTOARE: AȘTEPTĂ DECIZIA GUVERNULUI CA SĂ SE HOTĂRASCĂ CE MĂSURI IA ÎN BUCUREȘTI (VIDEO)

Declarația de presă a lui Alin Stoica nu a reușit să limpezească niciuna dintre neclaritățile apărute după trei zile de bâlbe și ezitări ale autorităților. Prefectul Capitalei nu știe ce restricții va impune de mâine în capitală, pentru că așteaptă să se termine ședința de Guvern în care se modifică măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei. Ar putea fi vorba de restricționarea ieșirii din oraș, care ar fi permisă în weekend doar pe baza unei adeverințe de serviciu. Prefectul nu știe însă dacă se va institui cu adevărat o astfel de măsură. Nici sancționarea patronilor care ignoră obligațiile sanitare în pandemie nu e clară pentru Alin Stoica. În funcție de numărul de abateri s-ar putea lua măsuri, dar numărul maxim de abateri ține doar de aritmetică: după opinia oficialului, abateri înseamnă mai mult de una, adică două. Prefectul speră ca toate aceste necunoscute să se limpezească odată cu ședința de Guvern pentru ca autoritățile locale să afle ce decizii pot fi luate începând de mâine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here