Home PARIURI SPORTIVE PONTUL ZILEI:29 MAI 2022

PONTUL ZILEI:29 MAI 2022

0
PONTUL ZILEI:29 MAI 2022

Meciul zilei 1

Herzelia-Maccabi 2 1,70

Srmifinalele campionatului israelian de baschet masculin se joaca in sistem cel mai bun din cinci meciuri, iar Maccabi s-a impus cu 82-76 in primul meci pe teren propriu.

Lider al clasamentului in main stage, Maccabi e principala favorita la titlu, dar asta nu inseamna ca se poate relaxa mai devreme.

Bnei Herzelia a incheiat pe locul patru prima parte a campionatului, iar in sferturi a trecut cu 3-0 de Hapoel Haifa, locul cinci.

Oaspetii au castigat 8 din ultimele 10 meciuri directe cu Herzelia, si cred ca vor incerca sa inchida seria cat mai devreme posibil. Pentru asta trebuie sa castige astazi, iar valoarea superioara, si palmaresul direct o fac favorita.

Meciul zilei 2

Valcea-Rapid Rapid peste 14,5 PR 1,80

Un meci cat un campionat pentru giulestence, acestea devenind campionae in cazul unei victorii astazi. Valcea va ramane pe locul 3 indiferent de rezultatul acestui meci, iar gandul la apropiata vacanta ar putea influenta rezultaul final.

Toti sporterii handbalului se intreaba daca valcencele vor juca pe bune, sau se vor da la o parte pentru a nu castiga CSM titlul. Probabil ca Bent Dahl, coleg cu Adi Vasile la echipa nationala va incerca sa isi motiveze elevele, dar o parte dintre ele vor pleca de la o echipa dupa acest meci, asa ca motivatia va fi la cote minime. Daca intelegerea dintre aceste doua cluburi ar fi existat, nu s-ar fi jucat doua reprize de prelungiri in recenta intalnire din F4-ul Cupei Romaniei. Cred ca meciul s-a jucat pe bune, si azi va fi la fel. Insa gazdele nu au nimic de castigat, in timp ce pentru Rapid victoria aduce titlul in Giulesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here