Home DIVERSE PONTUL ZILEI:23 MARTIE 2022

PONTUL ZILEI:23 MARTIE 2022

0
PONTUL ZILEI:23 MARTIE 2022

Meciul zilei 1

Zalau – Bistrita 2 1,75

Optimile Cupei Romaniei la handbal feminin se joaca intr-o singura mansa, asa ca nu e loc de greseli.

Zalaul lui Gheorghe Tadici este o echipa cu jucatoare foarte tinere, Tadici avand mereu rolul de a creste jucatoare la acest club. Totusi, Zalaul a castigat medaliile de bronz la editia de anul trecut a Cuoei Romaniei, castigand in fata Rapidului.

Lucrurile sunt mai complicate la Bistrita, unde visurile echipei au fost spulberate sub comanda lui Kim Rasmussen, asa ca a fost readus Horatiu Pasca. In campionat sunt clare lucrurile pentru Bistrita, neavand sanse la un loc de cupe europene, asa ca acest obiectiv mai poate fi atins doar prin Cupa Romaniei.

Din acest motiv, dar si datorita plusului de valoare, si de experienta in contul Bistritei, acord acestora prima sansa la victorie.

Meciul zilei 2

Nava – Gaston 2 1,73

Meci in primul tur al turneului pe hard de la Miami, intre doi jucatori tineri, fara prea multa experienta. Francezul Gaston estepe locul 67 ATP, in timp ce americanul Nava este clasat pe locul 312 mondial. Daca despre Nava nu putem spune nimic notabil, Gaston a ajuns anul trecut la ATP Next Gen, turneu ce rasplateste cei mai promitatori tineri jucatori din circuit. Mizez pe stangaciul Gaston, care are o experienta superioara, si un plus de talent.

COTE SINGLE

Turcia U19 – Scotia U19 1@2+ 2,80

S.Zhang – Tauson 2@tgp 20,5 2,55

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here