Home PARIURI SPORTIVE PONTUL ZILEI:22 IANUARIE 2022

PONTUL ZILEI:22 IANUARIE 2022

0
PONTUL ZILEI:22 IANUARIE 2022

Statisticile vor fi actualizate după încheierea meciurilor propuse.

Meciul zilei 1

Halep – Kovinic. H2+7,5. 1,65

Cândva o numisem pe Halep Blue Eyes Terminator, dar vremurile acea par a fi apuse…Chiar dacă Simona rămâne o mare campioană, jocul ei nu mai este cel care o făcea de temut.

Deși se simte foarte bine pe pământ australian, și si–a manifestat apropierea sufletească față de acest popor, Simona va trebui să mărească nivelul de joc pentru a avea șanse în fața noului val.

Revenind la meciul cu Kovinic, trebuie remarcat faptul că jucătoarea din Muntenegru a reușit să treacă de Emma Răducanu in ultimul meci, încheiat în trei seturi.

Halep este favorită la victorie, dar adversarele de până acum, Frech, și Haddad Maia nu i-au opus rezistența necesară pentru a fi într-un progres al formei sportive. Kovinic este o jucătoare care poate pune probleme, iar pentru reușita pontului este necesar ca adversară Simonei să câștige minim 5 game-uri.

Meciul zilei 2

Franta – Islanda peste 26,5 PR. 1,70 / Franța peste 14,5 PR. 1,70

Franta, și Danemarca au câte 4 puncte, și ocupă locurile ce duc in semifinalele Campionatului european de handbal masculin. In spatele lor sunt Islanda, și surpriza Muntenegru, ambele cu două puncte, in timp ce Olanda, și Croația sunt cu zero puncte.

Islandezii au jucat peste nivelul așteptat avand în vedere absențele din lot, dar vor avea o misiune foarte dificilă în fața Franței.

Intr-un turneu final afectat de pandemie, echipele ce reușesc să se ferească de îmbolnăviri vor fi cele care se vor bate pentru medalii. Iar Franța a reușit acest lucru, cel puțin până acum. Cu un lot la nivelul Danemarcei, Spaniei, și Suediei, Franța își va asigura in mare măsură biletele pentru semifinale dacă vor câștiga acest meci.

Lipsită de Palmarsson, și alți câțiva jucători din spatele de bază, Islanda a jucat totuși bine in mediul pierdut cu Danemarca, o echipă ce ne duce cu gândul la seria de filme cu Bruce Willis, Greu de ucis.

Avem două echipe cu un joc rapid, cu multe soluții pe faza ofensivă în tabăra Franței, iar linia de over din prima repriză pare a fi ușor de atins, motiv pentru care am ales atât linia pe Franța, cât și linia de ober pe repriză.

Meciul zilei 3

CSM – Dortmund. CSM prima la 5 goluri. 1,60

Dorrmund și-a asigurat calificarea din grupă, ceea ce poate duce la o relaxare prematura, văzută și în ultima rundă, când au pierdut acasă cu 31-25 in fata celor de la Rostov.

Marea problemă a echipei oaspete este absența. Lui Grijseels, cea mai bună marcatoare a echipei.

Cu un CSM ce dispune de variate soluții în faza ofensivă, pare la îndemână sa fie prima echipă care atinge borna de 5 goluri

Bilet 1

Everton – Aston Villa GG. 1,80

Lens – Marseille GG. 1,80

Cota 3,64

COTE SINGLE

Muntenegru – Olanda I1@Itgp 29,5. 2,70

Paderborn – Werder 2@2+. 2,55

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here