Home PARIURI SPORTIVE PONTUL ZILEI: 19 MAI 2021

PONTUL ZILEI: 19 MAI 2021

0
PONTUL ZILEI: 19 MAI 2021

Meciul zilei
Atalanta – Juventus X2.  1,62
Cupa Italiei va fi înmânată astăzi câștigătoarei întâlnirii dintre Atalanta, și Juventus.
 Sezon excepțional pentru Atalanta, care arată că se poate face performanță, și fără super-vedete. Echipa lui Gasperini și-a asigurat prezența în următorul sezon de Champions League, poate încheia campionatul pe locul doi, și joacă finala cupei.   

Atalanta vine după o serie de 10 meciuri fără înfrângere, ceea ce îi conferă o siguranță, o exprimare fotbalistică cursivă.   Fără absențe, Gasperini va alinia cel mai bun 11, și speră să câștige o nouă Cupă a  Italiei pentru Atalanta, după 58 ani.
La polul opus, Juventus e eliminată din Champions League, și poate pierde locul de Champions dacă Atalanta nu o bate duminică pe Milan. Nu e foarte încurajator să depinzi de adversara din finala cupei, iar Pirlo știe că întreg sezonul s-a redus la aceste ultime două meciuri.  Nu sunt absențe pentru Juve, așa că vommvedea ambele echipe cu cele mai bune garnituri.
  Specialiștii îi conferă Atalantei prima șansă la trofeu, având în vedere forma, faptul că nu au pierdut in ultimele trei meciuri directe cu Juventus, și motivația cuceririi cupei după o pauză atât de mare.   Eu văd lucrurile puțin altfel; Juventus e conștientă că Atalanta nu va juca 100% împotriva lui Milan (oboseala, lipsă motivație, poate răzbunare daca pierd astăzi), așa că va încerca să salveze sezonul cu un trofeu. Mizez și pe orgoliul jucătorilor, așa că pronosticul meu pentru timpul regulamentar este X2, la o cota foarte bună.

Bilet 1

FCSB – U Craiova 1X.    1,41

F Lopez – Koepfer peste 21,5.    1,60

Tottenham – Aston Villa. 1.  1,55

Cotă. 3,49


Bilet 2

PSG – Kiel. PSG peste 14,5 in prima repriza. 1,72

Mensah (Flensburg) peste 2,5. 1,80

Cotă 3,09
Cote single

PSG – Kiel prima repriză 1+ prima repriză peste 29,5.   Cota 3,42
FCSB – U Craiova. 1.   2,70

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here