Home PARIURI SPORTIVE PONTUL ZILEI: 14 OCTOMBRIE 2021

PONTUL ZILEI: 14 OCTOMBRIE 2021

0
PONTUL ZILEI: 14 OCTOMBRIE 2021

Meciul zilei

Barcelona – Dinamo Dinamo+8,5 1,85

Daca Dinamo sufera la fotbal, sectia de handbal masculin a ajuns acolo unde visa in urma cu ceva ani, sa joace pe cele mai importante arene din Europa. Astazi va juca pe terenul celei mai puternice echipe de club din lume in opinia mea,Barcelona.

Barcelona vine dupa o infrangere pe terenul lui Veszprem, si ocupa locul doi in grupa, cu un meci mai putin fata de liderul Kielce. Dupa ce a pierdut clar finala Super Globe cu Magdeburg, Barcelona pare sa fie in pierdere de turatie.

Dinamo defileaza in campionatul intern, dar in Europa vine dupa doua infrangeri; una normala, pe terenul lui PSG, si una la mare lupta, cu Porto(26-27 acasa). Victoria senzationala din meciul cu Kielce o tine insa pe Dinamo in cartile calificarii.

Gazdele vin dupa un program foarte incarcat, iar oboseala a condus la scoruri mai stranse decat se estimau, sau chiar la infrangeri. In aceste conditii, Barcelona poate acorda titularilor mai putine minute. Chiar si cu garnitura intreaga, nu cred ca Barcelona va forta un handicap foarte mare. De cealalata parte, Dinamo poate opune rezistenta decenta, daca isi va scoet din minte meciul cu PSG.

Bilet 1

Kichenok/Ostapenko – Kudermetova/Rybakina 2 1,65

Pierre (Fenerbahce) peste 8,5 1,60

Cota 2,64

Bilet 2

Rosa Random-Gliwice 1 1,65

Jontaveit – Jabeur peste 19,5 1,53

Cota 2,52

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here