Meciul zilei

Puetz/Venus. – Alcaraz/Busta.   1.   1,60

Tabloul de dublu masculin de la Indian Wells ne oferă astăzi una din cotele atractive ale zilei, victoria perechii Puetz/Venus în fața cuplului Alcaraz/Busta.

Puetz/ Venus au un palmares 7-5 in competițiile de dublu din acest an, cu un titlu câștigat pe zgura de la Hamburg. Acolo au depășit în finală perechea experimentaților Krawietz/Tecău. 

Cei doi au avut rezultate bune și pe gardul de la Cincinnati, unde au trecut cu 2-0 de Kubot/Melo, și Koolhof/Struff.  De menționat că Tim Puetz este numărul 27 in ierarhia masculină de dublu, iar Michael Venus este pe locul 16.

Alcaraz și Busta joacă împreună pentru prima oară, iar Alcaraz este la doar al treilea meci de dublu din carieră. In plus, ambii jucători sunt implicați în turneul de simplu, urmând ca mâine să joace în turul doi. Alcaraz va juca împotriva lui Andy Murray, iar Carreno Busta îl va întâlni pe Emilio Gomez.

Puetz, și Venus joacă preponderent în turnee de dublu, de acolo își fac banii, cum se spune, in timp ce adversarii lor sunt jucători de simplu, cu rare apariții pe tablourile de dublu.
 

Experiența, și motivatia sunt de partea perechii Puetz/Venus, și mă aștept la o victorie clară a celor doi.

Bilet 1

Luxemburg – Serbia 3+.  1,85

Murray/Soares – Struff/Zverev.  1.  1,80

Cotă 3,33

Bilet 2

Feroe – Austria. 3+. 1,72

Zidansek – Konjuh. 2.  1,73

Cotă 2,97

Cote single
Magdeburg – Barcelona I2@I tgp 30,5.  2,59
Feroe – Austria. 2@I2+.  2,90
Badosa – Yastremska 1@tgp 20,5.  2,66

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.