Home SOCIAL POLIȚIA ROMÂNĂ SE VA ASIGURA CĂ ROMÂNII RESPECTĂ REGULILE SANITARE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE

POLIȚIA ROMÂNĂ SE VA ASIGURA CĂ ROMÂNII RESPECTĂ REGULILE SANITARE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE

0
POLIȚIA ROMÂNĂ SE VA ASIGURA CĂ ROMÂNII RESPECTĂ REGULILE SANITARE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE

Poliția Română va patrula în zonele aglomerate, dar și în zona lăcașurilor de cult pentru a se asigură că nu se formează aglomerație, iar regulile sanitare impuse de pandemia de coronavirus sunt respectate.

Poliția Română anunță că 10.000 de polițiști vor acționa, la nivel național, cu 4.518 autospeciale, în perioada 30 aprilie – 3 mai. Ei își vor desfășura activitatea și în localitățile turistice, în vecinătatea lăcașurilor unde se vor organiza slujbele religioase, dar și în zona gărilor, piețelor sau a târgurilor pentru a se asigura că regulie impuse de virusul COVID-19 sunt respectate.

Reamintim că, pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2, cetățenii trebuie să respecte recomandările privind purtarea corectă a măștii de protecție și igiena corespunzătoare a mâinilor, să evite zonele aglomerate și să păstreze distanța față de alte persoane.(…)

În noaptea de Înviere, pentru menținerea ordinii publice la aceste manifestări religioase, vor fi angrenați 5.623 de polițiști rutieri, de la ordine publică, de investigații criminale și din cadrul altor structuri.

De asemenea, poliștii le recomandă cetățenilor să circule cu respectarea limitelor de viteze și să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here