Home ADVERTORIAL (P) “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” – ZOOM PRODUCTION MEDIA SERVICES SRL

(P) “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” – ZOOM PRODUCTION MEDIA SERVICES SRL

0
(P) “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” – ZOOM PRODUCTION MEDIA SERVICES SRL

Zoom Production Media Services SRL cu sediul în MUNICIPIUL BUCUREŞTI, Str. MUŞETEŞTI 4, CP 14365, derulează începând cu data de 11.01.2020 proiectul ’’Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilorIMM-urilor’’, în baza Contractului de finanțare Nr. M2-3215 din 11-01-2021, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului BUCUREŞTI.

Obiectivul general al proiectului: îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea desprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Rezultate în urma impelementării proiectului: Menținerea sau suplimentarea numărului de angajați existenți la data înscrierii electronice pentru o periodă de minim 6 luni de la momentul plății ajutorului financiar sicombaterea efectelor negative ale COVID-19 asupra activitatii beneficiarului Zoom Production Media Services SRL.

Valoarea totală a proiectului: 98.885,80 RON Valoare grant nerambursabil: 85.987,65 RON

Valoare cofinanțare: 12.898,15 RON

Perioada de implementare a proiectului este de 180 zile, de la data semnării contractului de finantare pânăla data de 11.07.2021.
Locația de implementare a proiectului este situată în România, MUNICIPIUL BUCUREŞTI, Str. MUŞETEŞTI 4,CP 14365.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul OperaționalCompetitivitate 2014-2020.

Date de contact beneficiar:

Zoom Production Media Services SRL

office@zoomproduction.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here