Home ADVERTORIAL (P) “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” – ZOOM PRODUCTION MEDIA SERVICES SRL

(P) “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” – ZOOM PRODUCTION MEDIA SERVICES SRL

0
(P) “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR” – ZOOM PRODUCTION MEDIA SERVICES SRL

(P) Zoom Production Media Services SRL cu sediul în MUNICIPIUL BUCUREŞTI, Str. MUŞETEŞTI 4, CP 14365, anunta incheierea proiectului cu titlul ’’Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor’’, în baza Contractului de finanțare Nr. M2-3215 din 11-01-2021, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului BUCUREŞTI.

Proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 180 zile, de la data semnării contractului de finantare până la data de 11.07.2021.  

Obiectivul general al proiectului: îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Rezultate în urma impelementării proiectului: Menținerea sau suplimentarea numărului de angajați existenți la data înscrierii electronice pentru o periodă de minim 6 luni de la momentul plății ajutorului financiar si combaterea efectelor negative ale COVID-19 asupra activitatii beneficiarului Zoom Production Media Services SRL.

Valoarea totală a proiectului:  98.885,80 RON

Valoare grant nerambursabil: 85.987,65 RON

Valoare cofinanțare: 12.898,15 RON 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact beneficiar:

Zoom Production Media Services SRL 

office@zoomproduction.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here