Zilele de 25 si 26 septembrie vor aduce pe scena Weekend Sessions o serie de artisti locali, precum Corina Sirghi și Cătălin Răducanu, The Undercurrents, Alma Nicole, Adela Greceanu, Iulian Morar, Raluca Radu, Ștefan Milutinovici, Alin Trocan si Bucharest Sax Quartet.

Evenimentul reuneste antreprenori locali si artisti independenți în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de filme intr-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București. 

Ediția din acest weekend este și prima la care vor avea loc proiecții de filme de scurt metraj si discutii pe teme de mediu și incluziune socială prin educație cu Focus Căzănești și asociațiile MaiMultVerde și Bloc Zero. Participanții vor primi zina Verde-n față, o bandă desenată realizată de 24 de elevi, pornind de la problemele de mediu din comunitățile lor.

Biletele se pot cumpăra de pe eventbook (https://eventbook.ro/music/bilete-weekend-sessions-la-gradina-botanica – la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi)

Despre Weekend Sessions

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios la Grădina Botanică transformă aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanică într-un spațiu multivalent, unde să mergi la o primă întâlnire sau să iți lași copii să se joace în iarba în timp ce asculți un concert sau să te vezi relaxat cu colegii de la birou pentru că nu i-ai mai văzut demult. Participantii pot veni cu pături sau șezlonguri si de ales între zone speciale pentru muzică și zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet de la mici antreprenori locali. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.