Home EDUCAȚIE MINISTERUL EDUCAȚIEI: O TREIME DINTRE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ROMÂNIA RĂMÂN ÎN SISTEM ONLINE SĂPTĂMÂNA VIITOARE (COMUNICAT)

MINISTERUL EDUCAȚIEI: O TREIME DINTRE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ROMÂNIA RĂMÂN ÎN SISTEM ONLINE SĂPTĂMÂNA VIITOARE (COMUNICAT)

0
MINISTERUL EDUCAȚIEI: O TREIME DINTRE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ROMÂNIA RĂMÂN ÎN SISTEM ONLINE SĂPTĂMÂNA VIITOARE (COMUNICAT)

În urma centralizării datelor transmise de inspectoratelor școlare județene, în săptămâna 15 – 19 noiembrie 2021, unitățile de învățământ, inclusiv palatele copiilor, cluburile copiilor, cluburile sportive școlare, vor funcționa astfel: 

  • Număr unități cu activitate față în față: 12.882 (71,86%);
  • Număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a ratei de vaccinare mai mică de 60%: 4.983 (27,8%);
  • Număr unități cu activitatea integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 3 alin. 2 din ordinul comun (solicitare a unității și aprobare ISJ/ISMB): 55 (0,31%);
  • Număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 6 alin. 2 din ordinul comun (cel puțin 50% din nr. de clase suspendate): 6 (0,03%);
  • Număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 6 alin. 9 din ordinul comun (anchetă DSP, hotărâre CJSU): 0.

Lista unităților de învățământ (cu personalitate juridică și structuri arondate), incluzând ratele aferente de vaccinare ale personalului, va fi disponibilă integral, pe edu.ro, sâmbătă, 13 noiembrie, in prima parte a zilei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here