Mutare de ultimă oră în lista de miniștri propusă de PSD. Senatorul Marius Humelnicu, nominalizat pentru funcția de ministru al Economiei a renunțat să mai facă parte din executiv, după o controversă legată de CV-ul său. Întrebat ce îl recomandă pe Humelnicu pentru portofoliul Economiei, Marcel Ciolacu a răspuns că este inginer și șef al comisiei IT din Senat. Președintele PSD a recunoscut că senatorul a fost propus pentru funcția în guvern de organizația PSD Galați, din care acesta face parte.

La numai o zi de la nominalizarea sa, pe fondul discuțiilor iscate în jurul pregătirii profesionale a lui Humelnicu, acesta a anunțat că renunță la funcție printr-un comunicat emis de biroul de presă al partidului.

„Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid”

Marius Humelnicu

Astăzi, purtătorul de cuvânt al PSD a anunțat că noul candidat pentru funcția de ministru al Economiei este Florin Spătaru, actualmente director la Șantierul Damen Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.