Home PIAȚA MUNCII MARCEL CIOLACU, TRIUMFĂTOR: CREȘTERILE DE VENITURI PROMISE DE PSD VOR INTRA ÎN VIGOARE DE LA 1 IANUARIE

MARCEL CIOLACU, TRIUMFĂTOR: CREȘTERILE DE VENITURI PROMISE DE PSD VOR INTRA ÎN VIGOARE DE LA 1 IANUARIE

0
MARCEL CIOLACU, TRIUMFĂTOR: CREȘTERILE DE VENITURI PROMISE DE PSD VOR INTRA ÎN VIGOARE DE LA 1 IANUARIE

Chiar dacă Legea Bugetului de Stat nu este adoptată, iar discuțiile din coaliție par că nu se apropie de un rezultat concludent, președintele PSD se grăbește să confirme că întreg pachetul social promis de PSD va fi pus în aplicare de la 1 ianuarie. Concret, Ciolacu spune că alocațiile, indemnizațiile și pensiile vor crește încă de la începutul anului vitor și anunță că PSD nu se va opri aici.

Pachetul social, condiția impusă de PSD pentru a intra la guvernare, va intra în vigoare la 1 ianuarie 2022. Așa cum am promis, alocațiile vor fi majorate pentru copiii între 0-2 ani și cei cu dizabilități la 600 lei, iar pentru copiii între 2-18 ani la 243 lei. Așa cum am promis, persoanele cu dizabilități vor primi a 13-a indemnizație. Așa cum am promis, pensia minimă va crește de la 800 la 1.000 lei, iar pentru restul pensiilor creșterea va fi de 10%. În același timp, în luna ianuarie, toți pensionarii cu pensii până în 1.600 de lei vor primi un ajutor pentru iarnă astfel încât toți vor ajunge în ianuarie la suma de 2.200 lei (pensie + ajutor). În condițiile în care toate prețurile au explodat în cursul ultimului an, este un prim pas pentru a menține puterea de cumpărare a românilor. Am început cu cei mai vulnerabili, însă, pe măsură ce economia își va reveni, vom găsi soluții pentru a continua creșterea veniturilor tuturor românilor.”

Marcel Ciolacu – Președinte PSD/ Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here