Negocierile dintre PSD și lideri ai PNL cu privire la susținerea unui guvern minoritar se poartă discret, fără ca vreuna dintre părți să dezvăluie detalii sau să recunoască deschis întâlnirile organizate în spatele ușilor închise. Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu a răspuns evaziv la întrebările jurnaliștilor care doreau să confirma informațiile legate de o nouă întâlnire care s-ar fi desfășurat aseară la Vila Lac 2. Ciolacu neagă în continuare că ar avea negocieri cu Partidul Național liberal și amintește că liberalii au o decizie internă care le interzice orice colaborare cu PSD.

Pe de altă parte, președintele PSD spune că discută cu prim-ministrul desemnat, Nicolae Ciucă pentru că îl obligă statutul de lider politic, dar recunoaște că în interiorul partidului său există un curent împotriva susținerii unui guvern minoritar PNL UDMR.

Referitor la afirmațiile repetate ale președintelui PNL, care spune cu insistență că PNL nu va face niciodată o alianță cu PSD, Marcel Ciolacu răspunde ironic și sugerează că liderul liberal are doar un rol decorativ în jocurile politice care se desfășoară în aceste zile:

˝Chiar credeți că domnul Cîțu e decizional în ceea ce se întâmplă în această perioadă în România? Eu nu cred…˝

Marcel Ciolacu – președinte PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.