Home POLITIC MARCEL CIOLACU, DESPRE ACUZAȚIILE DE SUBORDONARE A LAUREI VICOL FAȚĂ DE UN LIDER INTERLOP: PROCURORII S-O ARESTEZE, DACĂ AU PROBE!

MARCEL CIOLACU, DESPRE ACUZAȚIILE DE SUBORDONARE A LAUREI VICOL FAȚĂ DE UN LIDER INTERLOP: PROCURORII S-O ARESTEZE, DACĂ AU PROBE!

0
MARCEL CIOLACU, DESPRE ACUZAȚIILE DE SUBORDONARE A LAUREI VICOL FAȚĂ DE UN LIDER INTERLOP: PROCURORII S-O ARESTEZE, DACĂ AU PROBE!

Numirea Laurei Vicol în funcția de președinte al comisiei juridice din Camera Deputaților a stârnit un scandal imens, după ce avocata a fost acuzată de procurorii bucureșteni de legături cu lumea interlopă din Capitală. Într-un rechizitoriu întocmit de procurori în urma unei răfuieli sângeroase produse în București între doi reprezentanți ai unor clanuri, Vicol este descrisă ca fiind într-o relație de subordonare față de unul dintre șefii interlopi. Stenogramele apărute în spațiul public reproduc un presupus dialog între Laura Vicol și liderul interlop Marian Bejan din care se poate înțelege că bărbatul are un ton autoritar și superior față de avocată.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat dacă este de acord cu numirea Laurei Vicol în funcția de președinte al Comisie Juridice din Cameră spune că decizia a aparținut grupului social democrat și a cerut ca procurorii care o acuză de legături cu interlopii să o aresteze imediat, dacă au probe concludente în acest sens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here