Home POLITIC MARCEL CIOLACU A ANUNȚAT CĂ PSD VA FACE UN BUGET ALTERNATIV: VOM ARĂTA ROMÂNILOR CĂ SUNT BANI PENTRU MAJORĂRILE DE VENITURI

MARCEL CIOLACU A ANUNȚAT CĂ PSD VA FACE UN BUGET ALTERNATIV: VOM ARĂTA ROMÂNILOR CĂ SUNT BANI PENTRU MAJORĂRILE DE VENITURI

0
MARCEL CIOLACU A ANUNȚAT CĂ PSD VA FACE UN BUGET ALTERNATIV: VOM ARĂTA ROMÂNILOR CĂ SUNT BANI PENTRU MAJORĂRILE DE VENITURI
Sursa Foto:https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/photos/a.1396004673758310/5251764904848915

Președintele PSD, a anunțat că Partidul Social Democrat va construi un „buget alternativ” care să arate românilor că sunt bani pentru majorarea pensiilor și a salariilor.

Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vom arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile.

Marcel Ciolacu, Președintele PSD/ RomâniaTV

Premierul Florin Cîţu a anunțat în urmă cu câteva zile că Guvernul a început pregătirea pentru bugetul anului 2021, iar în acest sens propunerea este să fie votat în Parlament pe 4 februarie. La începutul anului Guvernul a decis să plafoneze salariile în sectorul bugetar și să plafoneze pensiile speciale. De asemenea, restul pensiilor vor fi majorate, cel mai probabil, abia în luna septembrie. Măsurile sunt necesare pentru menținerea unui deficit de 7% în 2022, susține șeful executivului.

Noi i-am întrebat și i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România.

Marcel Ciolacu, Președintele PSD/ RomâniaTV

Președintele social-democraților susține că Guvernul Cîțu a mințit Comisia Europeană.

Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană. Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună. Suntem pe ultimul loc în România în privința acestei inserții de capital. S-au împrumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani.

Marcel Ciolacu, Președintele PSD/ RomâniaTV

Săptămâna trecută, Florin Cîțu a acuzat PSD de fake news în legătură cu o scrisoare a Comisiei Europene, și le-a transmis acestora că nu știu să citească o scrisoare în engleză.

De câteva zile circulă un fake news despre o scrisoare a CE pentru Ministerul Finanțelor din România. Există o singură explicație pentru acest fake news. Scrisoarea este în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru.

Florin Cîțu, Premierul României/Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here