Home POLITIC LUDOVIC ORBAN, ATAC DEVASTATOR LA PNL: ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, M-AM DEZAFILIAT DE LA GRUPUL PARLAMENTAR LIBERAL, DAR NU DEMISIONEZ ÎNCĂ DIN PARTID (VIDEO)

LUDOVIC ORBAN, ATAC DEVASTATOR LA PNL: ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, M-AM DEZAFILIAT DE LA GRUPUL PARLAMENTAR LIBERAL, DAR NU DEMISIONEZ ÎNCĂ DIN PARTID (VIDEO)

0
LUDOVIC ORBAN, ATAC DEVASTATOR LA PNL: ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, M-AM DEZAFILIAT DE LA GRUPUL PARLAMENTAR LIBERAL, DAR NU DEMISIONEZ ÎNCĂ DIN PARTID (VIDEO)

Fostul președinte al PNL a anunțat că a ieșit din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților. Orban a făcut anunțul în ședința de astăzi a Camerei și a justificat gestul prin deciziile luate în ultima perioadă în Partidul Național Liberal. El și-a acuzat colegii din conducerea partidului că au generat artificial criza politică actuală și că au aruncat România într-o criză guvernamentală doar din interese personale.

Fostul președinte al PNL spune că actuala conducere a luat decizii inepte și a întreprins acțiuni politice împotriva interesului României, iar criza politică artificială, generată din motive de neînțeles a făcut praf partidul și coaliția.

Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea să stau pasiv, complice la această situație

Ludovic Orban

Ludovic Orban a spus că nu își dă încă demisia din partid pentru că încă mai speră ca partidul să revină la o linie democratică și să scape de ceea ce a sugerat a fi dependența de președintele Klaus Iohannis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here