Liderii PSD au avut în această dimineață o ședință pentru a decide mandatul de la consultările de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier. Aceștia nu au mers cu o propunere de premier, dar au spus că nu se pot organiza în perioada următoare alegerii anticipate din cauza pandemiei de covid-19.

Delegație PSD:

  • Marcel Ciolacu, președintele PSD
  • Paul Stănescu, secretar general PSD
  • Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD
  • Alexandru Rafila, deputat PSD (membru al comisiei de sănătate din camera deputaților)
  • Streinu Cercel, senator PSD (președinte al comisiei de sănătate din Senat).

În ședința de dimineață, Liderii PSD au discutat despre posibilitatea susținerii lui Nicolae Ciucă pentru funcția de Premier în Parlament. Marcel Ciolacu a susținut în ședință că social-democrații ar trebui să susțină guvernul propus de Ciucă, fiind susținut de alți lideri din țară, iar Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al partidului, alături de președintele PSD Vaslui au pledat ca parlamentarii partidului nu ar trebui să susțină acest guvern pentru că membrii și simpatizanții PSD nu ar fi de acord cu această acordare a încrederii unui general de armată și pentru că este propus de PNL, au precizat pentru Quick News surse participante.

Această discuție ar urma să fie reluată după ce reprezentanții partidului se vor întoarce de la consultările cu președintele Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.