80 de liberali printre care se numără senatori, deputați, primari și președinți de Consilii Județene au participat astăzi la o declarație comună în sprijinul actualului președinte al PNL, Ludovic Orban. Aceștia au dorit să transmită un mesaj public taberei adverse din partid și să demonstreze că Orban se bucură în continuare de susținere în rândul liberalilor. Vorbitorii nu s-au sfiit să lanseze atacuri în rafală împotriva premierului și contracandidatului la șefia PNL și au reproșat ˝echipei câștigătoare˝ că au destrămat alianța și au pus în pericol programul de guvernare cu care au venit la putere.

Textul declarației se intitulează ˝Apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale˝și se dorește un mesaj către toți liberalii care sunt nemulțumiți de cursul actual al evenimentelor de pe scena politică.

De altfel, mesajul central transmis de susținătorii lui Orban a fost că doar actualul președinte al partidului poate garanta refacerea coaliției și continuarea guvernării.

Ludovic Orban a dovedit, dincolo de orice îndoială, capacitatea de a conduce Partidul Național Liberal la victorie și de a asigura guvernarea României în cea mai dificilă perioadă cu care ne-am confruntat după al Doilea Război Mondial. Prin activitatea sa ca prim-ministru, Ludovic Orban a arătat care este cadența potrivită a unei guvernări liberale, nivelul de preocupare față de problemele cu care se confruntă societatea, viteza în luarea deciziilor și implementarea acestora, receptivitatea față de actorii interesați de actul de guvernare, depășirea logicii de guvernare reactive și previzionarea riscurilor pentru a adapta din timp acțiunea guvernamentală.

Apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale

APEL 21 Sept 2021 by Ultimedia on Scribd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.