Home CULTURĂ HISTORY CHANNEL ÎNREGISTREAZĂ AUDIENȚE RECORD CU NOUL DOCUMENTAR DESPRE REGELE MIHAI I

HISTORY CHANNEL ÎNREGISTREAZĂ AUDIENȚE RECORD CU NOUL DOCUMENTAR DESPRE REGELE MIHAI I

0
HISTORY CHANNEL ÎNREGISTREAZĂ AUDIENȚE RECORD CU NOUL DOCUMENTAR DESPRE REGELE MIHAI I

Premiera documentarului TV „Regele Mihai: Drumul către casă” a adus cel mai bun rezultat de audiență zilnică pentru HISTORY Channel. Principalul canal din portofoliul A+E Networks a înregistrat o audiență medie record de 69.000 de telespectatori pe segmentul național 4+, filmul documentar fiind urmărit duminică de un total de 139.000 de telespectatori, potrivit măsurătorilor ARMA/Kantar.

„Suntem foarte bucuroși să vedem apetitul din ce în ce mai mare al publicului român pentru emisiuni cu caracter istoric, mai ales narațiunile axate pe evenimentele și personalitățile importante din istoria românească. Aceste rezultate nu pot decât să ne stimuleze să ne implicăm în mai multe inițiative pe termen lung care ajută oamenii să-și cunoască istoria și eroii”

a declarat Izabela Wiley, SVP, general manager pentru A+E Networks în Europa Centrală și de Est.

„Regele Mihai: Drumul către casă” este un documentar ce prezintă povestea nespusă a curajosului Rege Mihai al României care, la doar 23 de ani, își risca viața sfidându-l pe Hitler în al Doilea Război Mondial, pentru a fi ulterior exilat din patria sa de comuniștii impuși de Kremlin.

Împreună cu filmele anterioare „Războiul Regelui” (2016) și „Maria: Inima României” (2018), ambele produse de Chainsaw Film Productions, noul documentar „Regele Mihai: Drumul către casă” aduce în fața publicului o perioadă din istoria României din 1860 până în 2017.

„Regele Mihai: Drumul către casă” a marcat aniversarea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai  și a primit reacții foarte pozitive din partea membrilor diplomației românești și străine. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here