Home POLIȚIE GUVERNUL DISCUTĂ ÎN ȘEDINȚA DE ASTĂZI RESTRICȚIILE SANITARE CARE VOR FI INSTITUITE ÎN PERIOADA DE SĂRBĂTORI (VIDEO)

GUVERNUL DISCUTĂ ÎN ȘEDINȚA DE ASTĂZI RESTRICȚIILE SANITARE CARE VOR FI INSTITUITE ÎN PERIOADA DE SĂRBĂTORI (VIDEO)

0
GUVERNUL DISCUTĂ ÎN ȘEDINȚA DE ASTĂZI RESTRICȚIILE SANITARE CARE VOR FI INSTITUITE ÎN PERIOADA DE SĂRBĂTORI (VIDEO)

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de astăzi prelungirea stării de alertă începând cu data de 9 decembrie și restricțiile care vor fi în vigoare în următoarele 30 de zile. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public până acum, programul de funcționare a magazinelor și centrelor comerciale ar putea fi prelungit cu o oră, iar interdicția de deplasare pe timpul nopții va fi eliminată. O altă prevedere așteptată este introducerea în Certificatul digital a rezultatelor testării covid, ceea ce ar putea oferi persoanelor nevaccinate și care nu sunt infectate acces în spațiile publice.

În ultimele săptămâni, România a înregistrat o scădere semnificativă a numărului de infectări și cazuri grave de îmbolnăvire cu covid. Odată cu stingerea valului ale patrulea, specialiștii au început deja să vorbească despre valul cinci, care este așteptat să se declanșeze în primele săptămâni ale anul viitor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here