Home SOCIAL GREVA STB ÎNCEPE SĂ SE SPARGĂ: UN SFERT DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN SUNT DIN NOU ÎN CIRCULAȚIE ASTĂZI

GREVA STB ÎNCEPE SĂ SE SPARGĂ: UN SFERT DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN SUNT DIN NOU ÎN CIRCULAȚIE ASTĂZI

0
GREVA STB ÎNCEPE SĂ SE SPARGĂ: UN SFERT DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN SUNT DIN NOU ÎN CIRCULAȚIE ASTĂZI

Conducerea Societăţii de Transport Bucureşti solicită în continuare angajaţilor să-şi reia activitatea şi să-şi îndeplinească obligaţiile de serviciu şi anunţă că 25% din parcul auto se află în trafic, respectiv 82 de tramvaie din 181, 65 de troleibuze din 86 şi 15 autobuze din 460.

”Conducerea STB SA solicită în continuare angajaţilor să-şi reia activitatea şi să-şi îndeplinească obligaţiile de serviciu. În momentul de faţă asigurăm cca 25% din parcul de vehicule programat. Mijloacele de transport în comun ieşite în traseu pot fi localizate în timp real folosind aplicaţia INFO TB. În acelaşi timp, le mulţumim celor care au înţeles gravitatea situaţiei, nivelul de manipulare la care au fost expuşi şi au decis să-şi facă datoria faţă de călători”, a transmis compania, care precintă şi situaţia vehiculelor aflate pe traseu.

Transportul în comun nu funcţionează nici duminică în Capitală, şoferii de Societatea de Transport refuzând să iasă pe traseu. Mai mulţi angajaţi s-au adunat la Autobaza Titan, unde se află şi forţe de ordine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here