Home POLITIC FLORIN CÎȚU, SINCER SAU INCCAPABIL? ˝AM TOLERAT O ECHIPĂ DE INCOMPETENȚI LA GUVERNARE, MAI MULT DECÂT ERA CAZUL!˝

FLORIN CÎȚU, SINCER SAU INCCAPABIL? ˝AM TOLERAT O ECHIPĂ DE INCOMPETENȚI LA GUVERNARE, MAI MULT DECÂT ERA CAZUL!˝

0
FLORIN CÎȚU, SINCER SAU INCCAPABIL? ˝AM TOLERAT O ECHIPĂ DE INCOMPETENȚI LA GUVERNARE, MAI MULT DECÂT ERA CAZUL!˝

Premierul amenințat de Moțiunea de cenzură lansează mesaje paradoxale de la tribuna Parlamentului, în dorința de a se răzbuna pe foștii aliați care pun umărul acum la debarcarea sa. Cîțu A reproșat foștilor colegi de guvern nerealizările din domeniile pe care le-au gestionat miniștrii USR PLUS: ratarea pregătirilor pentru valul al patrulea din pandemie, incapacitatea de a da în funcțiune vreun metru de autostradă, managementul defectuos al proiectelor legate de fondurile europene și starea dezastruoasă a economiei.

Cîțu spune acum că foștii parteneri s-au speriat de propria incompetență și au fugit de la guvernare, dar nu amintește acum unul dintre atributele pe care și le-a asumat și apărat de-a lungul mandatului. În numeroase ocazii, premierul a spus că evaluarea și schimbarea miniștrilor este prerogativa nemojlocită a premierului, iar membrii cabinetului rămân în funcție doar atâta timp cât își fac treaba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here