Home DESPRE

DESPRE

[tdc_zone type=”tdc_content”][vc_row][vc_column][td_block_title title_tag=”h4″ block_template_id=”td_block_template_2″ f_header_font_family=”394″ f_header_font_size=”30″ content_align_horizontal=”content-horiz-center” custom_title=”MISIUNE” f_header_font_weight=”500″][vc_separator style=”shadow” border_width=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5″][vc_empty_space height=”70px”][vc_single_image media_size_image_height=”1080″ media_size_image_width=”810″ image=”2569″ height=”820″][/vc_column][vc_column width=”7″][vc_column_text f_post_font_family=”394″ f_post_font_size=”18″ tdc_css=”eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” f_post_font_weight=”400″]

Quick News este prima agenție de știri în format Mobile Journalism din România. Acest concept se referă la modalitatea de achiziție, producție și difuzare a conținutului. Știrile în format multimedia (script – audio/ video) sunt dedicate exclusiv utilizatorului de smartphone sau tabletă. Ideea acestui proiect este dictată de nevoia de optimizare a costurilor și de creștere a eficienței în domeniul jurnalistic.

Nu facem un secret din sursele noastre de informare decât atunci când suntem nevoiți să protejăm siguranța personală sau dreptul la intimitate.

Conținutul editorial este complet separat de interesele comerciale sau de afinitățile politice, iar advertorialele de orice natură vor fi marcate corespunzător, astfel încât cititorii să fie avizați în legătură cu tipul de mesaj pe care îl primesc.

Quick News este o comunitate interactivă în care dialoghează jurnaliști, influenceri, profesioniști din diverse domenii de activitate, personalități și cititori. Opiniile și comentariile avizate sunt binevenite și vor fi promovate atunci când dau valoare unei teme de discuție.

Discursul Quick News este decent și moderat, iar declarațiile și reacțiile interlocutorilor vor fi întotdeauna menținute în acești parametri. Nivelul discuției nu crește odată cu tonul vocii, iar consumatorul de scandal nu simte nevoia unui exercițiu de logică pentru a-și satisface nevoia de informare.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][/tdc_zone]