Home POLITIC DECLARAȚIE DE PRESĂ LA SEDIUL PSD AL LUI SORIN GRINDEANU

DECLARAȚIE DE PRESĂ LA SEDIUL PSD AL LUI SORIN GRINDEANU

0
DECLARAȚIE DE PRESĂ LA SEDIUL PSD AL LUI SORIN GRINDEANU

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat joi, 19 noiembrie 2020, că programul de guvernare propus de PNL nu oferă „niciun răspuns” la criza sanitară şi economică. În plus,acesta a mai adăugat faptul că educaţia rămâne „în beznă”, majorarea punctului de pensie este, „de fapt, o tăiere” şi nu precizează nicăieri că nu vor creşte taxele.

“Programul de guvernare prezentat astăzi de PNL arată clar românilor de ce Guvernul Orban nu vrea să facă public bugetul pentru anul viitor. Nu au absolut niciun răspuns la criza sanitară și nici la dezastrul economic. Nu au prevăzut nicio măsură pentru combaterea pandemiei. PNL vrea doar să continue haosul. 

Acesta a mai reamintit si declarațiile oferite de PNL cu privire la reforma sistemului sanitar, o reformă care aparent ”lipseste” din planurile prezentate.

Reforma sistemului sanitar cu care se lăudau zilele trecute lipsește cu desăvârșire. Nu există niciun plan pentru testare extinsă și gratuită pentru toți românii. Nu există niciun plan pentru creșterea capacității ATI”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

Prim-vicepreședintele PSD a susținut o conferință de presă la sediul central al partidului.Declarația în întregime se regasește pe pagina oficiala a Partidului Social Democrat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here