Home CRĂCIUN CUM PUTEȚI FACE O BUCURIE DE SĂRBĂTORI PENTRU UN COPIL NEVOIAȘ – ÎNDEMNUL OPEREI DIN BUCUREȘTI

CUM PUTEȚI FACE O BUCURIE DE SĂRBĂTORI PENTRU UN COPIL NEVOIAȘ – ÎNDEMNUL OPEREI DIN BUCUREȘTI

0
CUM PUTEȚI FACE O BUCURIE DE SĂRBĂTORI PENTRU UN COPIL NEVOIAȘ – ÎNDEMNUL OPEREI DIN BUCUREȘTI

Opera Națională București, în parteneriat cu Asociația KinetoBebe și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, organizează cu ocazia sărbătorilor de iarnă Campania de Crăciun „Un zâmbet e o bucurie, o sută sunt magie”

Campania s-a născut din dorința de a aduce zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși, redându-le speranța și puterea de a visa.

În zilele de 15 și 18 decembrie 2021 peste 100 de copii ce provin din medii defavorizate și care se confruntă cu deficiențe locomotorii vor păși în lumea magică a Crăciunului alături de spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” și își vor vedea dorințele împlinite prin întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta pe cei mici cu darurile mult visate. 

Scrisorile pe care copiii le-au pregătit pentru Moș Crăciun se regăsesc pe site-ul instituției, astfel că fiecare român care își dorește să aducă bucurie unui copil nevoiaș poate să îi transforme dorința în realitate alegând să fie Moș Crăciun pentru una dintre scrisori. Printre dorințele celor mici se numără dulciuri, cărți de colorat, creioane colorate, jocuri puzzle, mașinuțe cu telecomandă, păpuși, roboți și alte jucării.

Copiii au vârste cuprinse între 0 și 16 ani, necesitățile lor fiind diferite. De la fructe la jucării, dulciuri, produse de igienă personală și hăinuțe, toate vor ajunge la copiii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și la copiii de la Asociația KinetoBebe, care se vor bucura de cadourile primite de la Moș Crăciun.

Cum poți deveni chiar tu Moș Crăciun:

  1. Accesează www.operanb.ro/fiimoscraciun și alege una dintre scrisorile copiilor nevoiași
  2. Completează datele solicitate și da click pe „vreau sa fiu Moș Crăciun”. 
  3. Pregătește și trimite darul tău pe adresa instituției până la data de 10 decembrie, iar spiridușii Operei Naționale București vor pune cadoul tău în sacul lui Moș Crăciun. 
  4. Drept mulțumire pentru gestul tău generos, Opera Națională București îți va oferi o invitație pentru 2 persoane la unul din spectacolele stagiunii 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here