Home CULTURĂ CE FILME VEDEM ACASĂ WEEKEND-UL ACESTA?

CE FILME VEDEM ACASĂ WEEKEND-UL ACESTA?

0
CE FILME VEDEM ACASĂ WEEKEND-UL ACESTA?

BREXIT (HBO GO)

Benedict Cumberbatch interpretează rolul principal în această dramă captivantă despre ce s-a întâmplat în culisele campaniei referendumului pentru Brexit. Filmul prezintă campania din perspectiva unor strategi, în mare parte necunoscuți, din ambele tabere, care plănuiesc să obțină avantajul, totul în timp ce au de-a face cu politicieni care-și doresc să fie în lumina reflectoarelor și finanțatori controversați. Într-o perioadă în care revelațiile explozive despre exploatarea datelor personale, efectul știrilor false și publicitatea făcută prin intermediul rețelele de socializare se află în fruntea știrilor, filmul explorează felul în care tehnicile campaniilor moderne bazate pe date contribuie la una dintre cele mai neașteptate, intense și controverse decizii din istoria politicii moderne.

HOLLYWOOD (NETFLIX)

Hollywood este povestea unui grup de actori și cineaști aspiranți în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial, care încearcă să își facă un nume în Cetatea Filmului, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. Fiecare personaj oferă o perspectivă unică în spatele cortinei poleite a epocii de aur de la Hollywood, punând în lumină sistemul nedrept și prejudecățile legate de rasă, gen și sexualitate, care continuă să existe până în ziua de astăzi.

MAID (NETFLIX)

Inspirat de autobiografia aflată pe lista de bestselleruri a publicației New York Times, intitulată Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive și semnată de Stephanie Land, serialul este povestea lui Alex, o mamă singură care devine menajeră după ce iese dintr-o relație abuzivă, încercând să supraviețuiască fiecărei zile, în timp ce se luptă cu lipsa unui acoperiș deasupra capului și se străduiește din răsputeri să îi ofere un viitor mai bun fiicei ei. Narat din perspectiva plină de emoție, dar presărată cu umor a unei femei disperate, dar hotărâte, Menajera este o explorare dură și motivațională a voinței de neclintit a unei mame.

MARIA, REGINA ROMÂNIEI (HBO GO)

Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.

În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here