YOU (NETFLIX)

Când o tânără este salvată de la un accident mortal de un librar chipeş, acest gest aparent dezinteresat duce la o poveste de dragoste. Dar ce nu ştie eroina este că noul iubit o urmăreşte de mult timp şi este gata de orice pentru a rămâne cu ea.

Pe 15 octombrie povestea serialului YOU a primit un nou capitol prin lansarea noului sezon cu numărul 3.

HACKERVILLE (HBO GO)

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).

THE LIFE AHEAD (NETFLIX)

În Italia, o supraviețuitoare a holocaustului (Sophia Loren, laureată cu Oscar) îl primește la grădiniță pe un copil al străzii de 12 ani, care o jefuise recent.

THE NORMAL HEART (HBO GO)

Filmul HBO spune povestea dramatică, emoționantă și uneori exasperantă a primelor zile ale crizei HIV/SIDA din orașul New York al anilor 1980, aruncând o privire la politica sexuală a națiunii în timp ce activiștii homosexuali și aliații lor din comunitatea medicală luptă să expună adevărul despre epidemia nou apărută unui oraș și unei țări care refuză să accepte situația. Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons, Alfred Molina și Julia Roberts joacă în această adaptare a piesei câștigătoare a premiului Tony scrisă de Larry Kramer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.