Home ECONOMIE CĂTĂLIN DRULĂ: TOCMAI AM EMIS AUTORIZAȚIA DE CONSTRUCȚIE PENTRU LOTUL 5 AL AUTOSTRĂZII SIBIU -PITEȘTI

CĂTĂLIN DRULĂ: TOCMAI AM EMIS AUTORIZAȚIA DE CONSTRUCȚIE PENTRU LOTUL 5 AL AUTOSTRĂZII SIBIU -PITEȘTI

0
CĂTĂLIN DRULĂ: TOCMAI AM EMIS AUTORIZAȚIA DE CONSTRUCȚIE PENTRU LOTUL 5 AL AUTOSTRĂZII SIBIU -PITEȘTI

Cătălin Drulă a anunțat astăzi emiterea autorizaţia de construire pentru lotul 5 al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, tronsonul de 30 de kilometri cuprins între Curtea de Argeş şi Piteşti.

Proiectul valorează 1,7 miliarde de lei şi cuprinde 13 poduri, 3 pasaje, un viaduct, 3 noduri rutiere la Curtea de Argeş, Băiculeşti şi Bascov, 2 spaţii de servicii, câte unul pe fiecare sens, care vor fi amenajate modern, 2 parcări de scurtă durată, de-o parte şi de alta a drumului şi 2 centre de coordonare şi întreţinere, la Bascov şi la Curtea de Argeş.

Tocmai ce am emis autorizaţia de construire pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Piteşti. Este vorba de un tronson între Curtea de Argeş şi Piteşti, lung de 30 de km. Constructorul a început mobilizarea şi va demara lucrările în perioada următoare

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 122,11 kilometri şi este împărţită în cinci loturi: Sibiu – Boiţa, Boiţa – Cornetu, Cornetu – Tigveni, Tigveni – Curtea de Argeş şi Curtea de Argeş – Piteşti, va avea opt noduri rutiere şi nouă tuneluri. Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here