Home POLITIC CĂTĂLIN DRULĂ, DESPRE O POSIBILĂ CANDIDATURĂ LA CONDUCEREA USR: “NU LA ACEST MOMENT, NU!”

CĂTĂLIN DRULĂ, DESPRE O POSIBILĂ CANDIDATURĂ LA CONDUCEREA USR: “NU LA ACEST MOMENT, NU!”

0
CĂTĂLIN DRULĂ, DESPRE O POSIBILĂ CANDIDATURĂ LA CONDUCEREA USR: “NU LA ACEST MOMENT, NU!”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat după ședința grupului parlamentar USR că, deocamdată, nu ia în calcul o candidatură la conducerea partidului.

La finalul unei discuţii la grupul parlamentar al USR PLUS, Drulă a susţinut că a discutat doar despre ministerul pe care îl coordonează, respectiv despre activitatea şi stadiul proiectelor de investiţii în infrastructură.

Această discuţie pe care am avut-o la grupul parlamentar USR PLUS a fost strict despre domeniul pe care îl gestionez politic – Ministerul Transporturilor.

Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor

Întrebat dacă ia n calcul o candidatură, Cătălin Drulă a spus: “Nu la acest moment, nu”.

Referindu-se la PNRR, el susţine că “este un schimb absolut normal în acest proces cu Comisia”.

A ieşit mai mult vâlvă, mai mult politizată în spaţiul public. Aşa se negociază astfel de programe – e un dialog, sunt neclarităţi. (…) Chiar astăzi o să avem un dialog cu experţii Comisiei Europene, unde o să lămurim două-trei dintre aceste clarificări care au fost cerute. Deocamdată suntem foarte optimişti. (…) Vreau să fiu de-a dreptul bucuros şi triumfalist în momentul în care îl avem aprobat. Ştiu ce am spus acolo în program, ştiu cât sunt de importante aceste proiecte pentru România, unele sunt deja demarate. (…) şi sunt foarte optimist că vor fi finanţate din PNRR.

Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here